All Projects

Southwestern Energy

What sets this campus apart is the total integration of interior and exterior spaces. The building’s glimmering glass façade serves as a visual portal to the outside. The wooded landscape, native grasses and wildflowers entice employees out into the environment to reflect, stroll and exercise. A rooftop deck helps link the building’s two main towers while offering an alternative gathering space. Two courtyards anchor the exterior space. The first is an expansion of the conference area. The other is an outdoor dining space with a water wall for cooling and ambiance. Other key features are raised garden beds that the chef tends and uses every day to include fresh ingredients in his creations. Connectivity is also a key design feature because the site’s pedestrian and bike trails lead to the Springwoods trail system and open spaces. The campus will soon connect to the Town Center which is under development by CDC Houston.